Erdoğan'dan yine 'Erdoğansız Türkiye' vaadi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Mart'ta TÜGVA temsilcilerine şöyle seslendi:"Bu seçim benim için bir final. Bu seçim, yasaların verdiği yetkiyle katıldığım son seçimim. Buradan çıkacak netice, benden sonra...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Mart'ta TÜGVA temsilcilerine şöyle seslendi:

"Bu seçim benim için bir final. Bu seçim, yasaların verdiği yetkiyle katıldığım son seçimim. Buradan çıkacak netice, benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak.”

Duygusal mesajsa bu mesajı ilk kez vermiyordu. Son kozuysa bu kozunu da ilk kez oynamıyordu.

En son 2023 genel seçimleri için "son seçimim" demişti. O seçimde adaydı, bu seçimde aday da değil üstelik. Yine de yasaların verdiği yetkiyle katıldığı son seçim ve kendisi için bir final olduğunu söylemekten geri durmadı.

AK Partililer de ciddiye almazlık etmedi. Bu kaçıncı, demediler.

Zaten yerel seçim, kendisi aday değil ama olsa bile yasalar bir sınır koymuyor, isterse belediye başkanlığına sonraki seçimde aday olur, engel yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 63 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 677 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 897 Okunma AK Parti’nin kıvrak zekâlı abilerle imtihanı 27 Nisan 2024 | 2.023 Okunma Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.311 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar