Erdoğan ‘Ekrem’i arayacak mı?

AK Parti adayı Murat Kurum da CHP lideri Özgür Özel’i aşağılamayı denemiş; Erdoğan’a özenerek ‘Özgür Efendi’ diye hitap etmişti.Millet, işte bu demokratik nezaket ve olgunluğu da...

AK Parti adayı Murat Kurum da CHP lideri Özgür Özel’i aşağılamayı denemiş; Erdoğan’a özenerek ‘Özgür Efendi’ diye hitap etmişti.

Millet, işte bu demokratik nezaket ve olgunluğu da oylamış oldu. Ve AK Parti’ye yaşattığı 31 Mart depremine bakılırsa ödüllendirdiği pek söylenemez.

Dediklerine göre sandıkla inatlaşmayacak, milletin iradesiyle zıtlaşmayacaklar. Sandığa hürtmesizlik etmeyecekler. Erdoğan’ın ilk tepkisi böyleydi.

O halde Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında kazananları tebrik ettiği gibi Özel’i, İmamoğlu’nu, Yavaş’ı şahsen arayıp telefonla da kutlar mı?

Seçim yenilgisini hazmedip edemedikleri buradan anlaşılacak.

Sandıkla inatlaşıp inatlaşmayacaklarını, şu göstergelerden de takip edebilirsiniz:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 306 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 891 Okunma AK Parti’nin kıvrak zekâlı abilerle imtihanı 27 Nisan 2024 | 2.021 Okunma Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.308 Okunma Yeni Anayasa neyi değiştirir? 25 Nisan 2024 | 573 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar