Dünyaya yönetici seçiyormuşuz gibi havalar

Kâinatı, Gavs yetkisiyle kimin yönettiği belli; isterse saman balyalarını meleklere de taşıtabilirmiş ama sevabını kazansınlar diye sofulara taşıtmayı tercih eden bir mübârek, Menzil Köyü'nde...

Kâinatı, Gavs yetkisiyle kimin yönettiği belli; isterse saman balyalarını meleklere de taşıtabilirmiş ama sevabını kazansınlar diye sofulara taşıtmayı tercih eden bir mübârek, Menzil Köyü'nde oturuyor.

O rütbe ve kadro dolu, geriye dünyayı kimin yöneteceğini seçmek kalıyor.

Buna, Türkiye'deki seçimlerde bizim karar vereceğimize dair güçlü bir inanış var.

İktidar, hem asrın yıkımının altından dünyanın yardımı olmadan kalkamayacağımızı söylüyor hem de dünyanın liderliğine oynuyor.

Depremde yüzyılın yıkımına uğradık diye iktidarın, başa güreşmekten vazgeçebileceğini düşünmüştüm, yanılmışım. Hedef küçültmediler; durmak yok, büyük konuşmaya devam ediyorlar.

Bugün para yardımı toplamaya çıktığımız dünyayı, yarın yönetme iddiasını aynen koruyor iktidar propagandası.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Enflasyonun düşeceğine millet niye inansın? 19 Nisan 2024 | 432 Okunma Türkiye Yüzyılı'nın KDV'si kime hoş? 18 Nisan 2024 | 561 Okunma Istakoz davasının şifreleri 17 Nisan 2024 | 3.108 Okunma AK Parti'de ıstakoz kavgası 16 Nisan 2024 | 3.222 Okunma Batman’a niyet Urla’ya kısmet 13 Nisan 2024 | 1.031 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar