Diyanet’e de hayırlı bayramlar

Önümüz mübârek Kurban Bayramı ama uçak ve otobüs fiyatları da ortada. Bir an için endişelenmiştim... İnşallah Diyanet, bayramda evde oturmanın anlam ve önemine dair bir hutbeyle cemaati avutmaya kalkmaz...

Önümüz mübârek Kurban Bayramı ama uçak ve otobüs fiyatları da ortada. Bir an için endişelenmiştim... İnşallah Diyanet, bayramda evde oturmanın anlam ve önemine dair bir hutbeyle cemaati avutmaya kalkmaz diye.

Öyle ya; bayramların tatile koşulacak dinlenme günleri değil, akraba görülecek sıla-i rahim günleri olduğunu hatırlatabilirlerdi. Hocalar, dünkü son cuma hutbesinde bunu yapmadı.

Zaten cemaatin de bayramı evde, konu komşu ve civardaki akrabayla ailece kutlama vaazı dinlemeye mecâli mi vardı!

Sanki isteyen, bu ekonomide ha deyince uçağa, otobüse atlayıp otel tatiline gidebiliyor.

Bırakın otel tatilini, uzaktaki akrabayla bayramlaşmak için memlekete gitmeye takâti kalmadı milletin. Hangi orta hâlli aile babasının gözü kesiyor!

Ekonomi sınıfı uçak bileti 3 bin liralarda, otobüs bileti fiyatları onla yarışıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Öcalan'ın koşulları ne? 25 Ekim 2024 | 122 Okunma DEM'i yerli ve milli yapma projesine cevap mı? 24 Ekim 2024 | 1.084 Okunma Gülen'in romandaki veliahtı 22 Ekim 2024 | 2.440 Okunma Öcalan’a tahliye Demirtaş’a tasfiye mi? 22 Ekim 2024 | 189 Okunma Yenidoğan çetesinin yıktığı perde 19 Ekim 2024 | 1.170 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar