Davanın kodamanları şov derdinde

Gömlekli sarıklı hoca, "dansöz kıyafetli şarkıcıları sahneye çıkararak dinimizle alay eden AK Partili belediye başkanlarına, yine aday olurlarsa oy vermemeye" çağırıyor.Cübbeli sarıklısı...

Gömlekli sarıklı hoca, "dansöz kıyafetli şarkıcıları sahneye çıkararak dinimizle alay eden AK Partili belediye başkanlarına, yine aday olurlarsa oy vermemeye" çağırıyor.

Cübbeli sarıklısı ise devletin bekası ve vatanın bölünmez bütünlüğü adına, terör örgütleri ve dış güçlerle alâkasını kesmeyen muhalefet partilerine karşı vaaz veriyor.

Yalan ve iftirayla, halkı kin ve düşmanlığa tahrikle, camileri ve cemaati karşı karşıya getirmekle, milleti birbirine düşürmekle, dini siyasete alet etmekle, inanç istismarıyla, hurafe ve batıl inançlarla, ham softalık ve kaba yobazlıkla alâka kesmek mi! İlgi alanlarına girmiyor.

Devletin bekasına, vatanın bölünmez bütünlüğüne halel gelmiyor o zaman; camiye kadar sokulan partizanlık fitnesi, hassasiyetlerine dokunmuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, acımasızca imar yolsuzlukları yapıldığını söylemişti.

Ne sarıklısı ne cübbelisi! Malum popülist hamaset havarilerinden ayağa kalkan olmadı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yaşasın yeni Gavs! 04 Mayıs 2024 | 3.299 Okunma CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı? 03 Mayıs 2024 | 1.070 Okunma Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 1.534 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 736 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 915 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar