Bizim büyük kişisel gelişemememiz

Geçen hafta sonu Merzifon Kitap Fuarı'ndaydım. En çok rağbet yine kişisel gelişim kitaplarınaydı. En uzun imza kuyruğu da kişisel gelişim yazarının önünde.Suç örgütü liderliğinden aranan...

Geçen hafta sonu Merzifon Kitap Fuarı'ndaydım. En çok rağbet yine kişisel gelişim kitaplarınaydı. En uzun imza kuyruğu da kişisel gelişim yazarının önünde.

Suç örgütü liderliğinden aranan Sedat Peker, "bir kamerayla bir tripoda yenileceksiniz" diyordu.

Gerçek edebiyat, kişisel gelişim zırvalıklarına yeniliyor.

Saçını süpürge edip yaranamamaktan mutsuz ev kadınları, hayran hayran ne vaazları dinlemeye koşuyor, dersiniz... Kendilerini sevmeyi öğrenmezlerse mutlu olamayacakları, mutlu hissetmeden de kocaları ve çocuklarını daha mutlu edemeyecekleri gibi harcıâlem lakırdıları tabii ki. Hem de ağızları açık dinliyorlar.

Daha önce de "Sultan Slogan'a yeniliyor muyuz" başlığıyla yazmıştım. Yine bir kitap fuarında, Wattpad yazarlarına gösterilen yoğun ilgi şaşırtmıştı beni.

Genç kız ağırlıklı okurlar; güneşin altında kuyruğa girmiş, yaşıtları olan yazarların gelmesini bekliyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 58 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 676 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 897 Okunma AK Parti’nin kıvrak zekâlı abilerle imtihanı 27 Nisan 2024 | 2.023 Okunma Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.310 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar