Bayramda Dallas mubabbetleri

Bayramlaşma sohbetlerinde laf dönüp dolaşıp Dallas'a geliyor. Sizde de oluyor mu?Hoşbeş arasında biri, "Dallas gibi olmuşlar" diyor. Diğeri itiraz ediyor; "Dallas, bunların yanında mazbut aile dizisi kalır".Tuhaf yanı, kimse de...

Bayramlaşma sohbetlerinde laf dönüp dolaşıp Dallas'a geliyor. Sizde de oluyor mu?

Hoşbeş arasında biri, "Dallas gibi olmuşlar" diyor. Diğeri itiraz ediyor; "Dallas, bunların yanında mazbut aile dizisi kalır".

Tuhaf yanı, kimse de sormuyor; kim bunlar, ne Dallas'ı?

İsimlere, ince detaylara girmeden, kapalı konuşarak bile anlaşıyorlar. "Bu kadar kim kime, dum duma entrika Dallas'ta yok" demeleri yetiyor.

Müge Anlı şovlarındaki çarpık yakınlaşmalardan, Cihangir marjinallerinin sözüm ona dejenere ilişki durumlarından daha çapraşık, daha yoz geliyor insanlara.

Kulak dolgunluğum vardı tabii. Ama alelâde bir magazin cıvıklığı olarak. O ondan, bu bundan boşanmış da birbirleriyle evlenmişler; iç içelikleri, fazla yüz göz oluşları nahoş belki ama Allah mesut etsin, başkalarının hayatı, kime neydi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı? 03 Mayıs 2024 | 913 Okunma Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 1.526 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 727 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 911 Okunma AK Parti’nin kıvrak zekâlı abilerle imtihanı 27 Nisan 2024 | 2.043 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar