Bay Kemal de çok yalan söylüyor be!

Karar Gazetesi Yazarı Akif Beki'nin bugünkü (12.10.2022)''Bay Kemal de çok yalan söylüyor be!'' başlıklı yazısı.

Gün başına düşen siyasi yalan sayısında, büyük bir patlama yaşanıyor. Bu kadar kuyruklu yalanla kuru iftirayı, bir arada hiç görmemiştim.

İBB’nin Adana’ya yolladığı cenaze aracında, uyuşturucu yakalanmış. İmamoğlu’nun başkanlık odasında, pudra şekerci büro elemanı yakalanmış gibi ayağa kaldırdılar ortalığı.

Fakat yaygarayı basar basmaz ellerinde patlamasın mı! Araç da tutuklanan sürücüleri de AK Parti döneminde ihaleyi alan taşeronunmuş. Taşeronsa Yeni Şafak ailesinden.

Kadıköy’de bir ev, havaya uçtu. Ölüler var. Dakika bir, doğal gaz patlaması dendi. Valiliğin işaretiyle oklar, İBB’ye çevrildi.

Ancak o da ne! İGDAŞ açıkladı, evde doğal gaz bağlantısı bile yokmuş. Soruşturmaya terörle mücadele bakmaya başladı.

Kılıçdaroğlu ABD’ye gitti. Yeni Şafak, firari FETÖ sanığı Aykan Erdemir tarafından karşılandığını yazdı. Görüş alış verişi için ABD’ye gittiğini söylemişti ya; Kılıçdaroğlu’nun Erdemir’le ne görüşeceği merak konusu olmuş. Böyle imalarla, sözüm ona çamur atıyordu Yeni Şafak ve dava arkadaşı mecralar.
Trajikomiktir ki, onu bile beceremediler yine. Yüzlerine, gözlerine bulaştı. Meğer karşılama fotoğrafındaki kişi, CHP’li Mert Arıkan olmasın...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 116 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 680 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 897 Okunma AK Parti’nin kıvrak zekâlı abilerle imtihanı 27 Nisan 2024 | 2.023 Okunma Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.311 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar