Batı değil ama Perinçekgiller çıldırıyor

“Gabar Dağı’nda petrol çıkıyor. Şimdi Amerika çıldırmaz mı, Avrupa çıldırmaz mı? Benzeri Suudi Arabistan’da da var. Çıktığı an traktörü...

“Gabar Dağı’nda petrol çıkıyor. Şimdi Amerika çıldırmaz mı, Avrupa çıldırmaz mı? Benzeri Suudi Arabistan’da da var. Çıktığı an traktörü çalıştırabilecek kabiliyeti var, gravitesi çok yüksek.”

Seçim bitti. Dağılan ekonomiyi toparlasınlar diye Avrupa’dan Mehmet Şimşek, Amerika’dan Hafize Gaye Erkan çağrıldı. Hazine ve Maliye birine, Merkez Bankası artık diğerine emanet.

Şimşek de Erkan da bu milletin öz evlatları. Bir umudumuz, bu ikilide. Yapsa yapsa onlar yapar; düze çıkarsa çıkarsa ekonomiyi, sokulduğu çıkmazdan onlar çıkarır diye.

Avrupa ve Amerika çıldırmadı ama Perinçekgiller çıldırıyor şimdi.

Perinçek, hayal kırıklığına uğramış. Çünkü iktidar, yerli ve milli reçetesini bırakıp muhalefetin vaat ettiği mandacı reçeteyi uygulamaya koyuyormuş.

Diyor ki Perinçek:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 1.328 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 708 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 900 Okunma AK Parti’nin kıvrak zekâlı abilerle imtihanı 27 Nisan 2024 | 2.042 Okunma Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.327 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar