Türlü - çeşitli

Karar Gazetesi Ahmet Taşgetiren'in bugünkü (13.09.2022)''Türlü - çeşitli'' başlıklı yazısı.

-Bir ortamda liberal bir gazeteci, “Eşim, dedi, ‘seçimde sandık başına giderim, adı Tayyip olmayan birine oyumu atarım’ diyor.”

-Halk tv’de Ayşenur Arslan’ın programında, ekonomi yorumları yapan Selçuk Geçer, “Şayet, dedi, 6’lı Masa Abdullah Gül’ü aday gösterirse, gider oyumu Cumhurbaşkanlığında Tayyip Erdoğan’a, Meclis’te de Ak Parti’ye basarım.” Bu arada Ayşenur Arslan, “İlhan Kesici’nin adı bile adaylar arasında geçiyor” gibi bir cümle kuruyor. Anlaşılıyor ki ona göre İlhan Kesici’nin adı asla anılmayacaklar arasında olmak gerek.

İsimler kolay söyleniyor, kolay siliniyor.

-Pazar günü piknikte iki dost aile ile birlikteydik. Dindar insanlar. Öyle böyle değil, bayağı dindar insanlar. Erkek çocuklarının ikisi Sabancı Üniversitesini bitirdi, birisi de Anadolu lisesinde okuyor. Eğitim hayatları oldukça başarılı. Genç evlatlar da ailelerinin dindarlığından gençlik boyutunda nasiplerini almışlar. Anne - baba doktor, diğer ailede anne öğretmen, baba bankacı.

Bu gün böyle ortamlarda sohbetlerin ucunun siyasete gelmemesi imkansız.

Babalar, benim görüşümü...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bardakoğlu’nun mülakatı - Bilim insanları konuşmalı 19 Nisan 2024 | 107 Okunma Erdoğan için zor zamanlar 18 Nisan 2024 | 5.238 Okunma İsrail ya da Amerika İran’ı dövseler... 16 Nisan 2024 | 1.042 Okunma Atatürk anayasası-1924 14 Nisan 2024 | 635 Okunma Sonuca üzüldüm mü sevindim mi? 12 Nisan 2024 | 2.508 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar