Peker’i susturma seferberliğinin anlamı

Karar Gazetesi Yazarı Ahmet Taşgetiren'in bugünkü (29.09.2022)''Peker’i susturma seferberliğinin anlamı'' başlıklı yazısı.

Herkes Sedat Peker’in sütten çıkmış ak kaşık olmadığını biliyor. Kendisi de bunu ifade ediyor zaten. Devletin bilgisi dahilinde yaptığı işler var. Meydanlarda söylenen “Kan banyosu yaptıracağız” sözlerini devlet bilmiyor olabilir mi? Zaten “Suç örgütü lideri” diye tanımlanıyor. Ama bir dönem meydan meydan dillendirilen tehditleri iktidar politikaları açısından işe yaramış!

Bir süredir Sedat Peker sakıncalı kişi haline geldi. Ne zaman oldu bu? İçişleri Bakanı’ndan başlayıp iktidarın farklı katmanlarına ilişkin iddialar dile getirildiğinden beri.

İddiaları arasında her türlü kirli iş var.

İşin garibi, Peker’in açıkladığı dosyalar “iltisaklı” birçok kişiyi sallamış durumda. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte fotoğrafı bulunan, ya da İçişleri Bakanlığı marifetiyle işleri yoluna giren birçok kişi bugün, çeşitli soruşturmaların konusu. En sonuncusunda gündeme gelen rüşvet iddiası ve başka kirli ilişkiler Cumhurbaşkanlığı danışmanlarından ikisinin başını yedi. Başka iltisaklılarla ilgili davalar devam ediyor.

Bir de Sedat Peker, elinde başka dosyalar...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan için zor zamanlar 18 Nisan 2024 | 209 Okunma İsrail ya da Amerika İran’ı dövseler... 16 Nisan 2024 | 1.014 Okunma Atatürk anayasası-1924 14 Nisan 2024 | 630 Okunma Sonuca üzüldüm mü sevindim mi? 12 Nisan 2024 | 2.505 Okunma Bayramda iki mesele bizi yakmalı 11 Nisan 2024 | 344 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar