O görüşmeden geriye kalan…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile konuştuk. Türkiye’nin temel meselelerini değerlendirmek üzere her kesimden insanla bu tür konuşmaları sürdürmeyi düşünüyoruz.

Yeni bir siyasi hareket başlatma yolundaki Ali Babacan’la da bu çerçevede geniş bir mülakat yapmıştık.

Karar’ın genel çizgisi belli, bizim çizgimiz belli. Kılıçdaroğlu ile farklarımızı da herkes bilir. Ama “Türkiye’nin meselelerini konuşmak” dendiğinde bunun çok geniş bir ilişki ağının içinde bulunmak anlamına geldiği de açık.

Ben şahsen Karar’ın durduğu yerin “kamplaşma sendromu”na maruz olan ülkemizde tam da böyle bir şeyi gerçekleştirmek için biçilmiş kaftan olduğu kanaatindeyim. Herkesle diyalog kurabilen ama herkese de söyleyeceğini söyleyen bir çizgi. Taha Bey, mülakatlar yapıyor, bir başka koldan biz daha derinlemesine görüşmeler yapıyoruz. Bundan Türkiye kazanacak, eminim.

Kılıçdaroğlu ile CHP genel merkezinde görüştük. Üçümüz de (Yıldıray Oğur, Elif Çakır ve ben) ilk defa giriyoruz oraya. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayıplı konu 19 Mart 2024 | 1.497 Okunma İktidar et – ekmek kuyruklarını ne zaman görecek? 17 Mart 2024 | 1.020 Okunma Refah ile DEM arasında 15 Mart 2024 | 1.473 Okunma Kampanyada stratejik hata 14 Mart 2024 | 3.196 Okunma Erdoğan’ın “2 milyarlık” hayıflanması 12 Mart 2024 | 3.462 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar