Ekonomide geldik “dipsiz kuyu”ya...

Helal olsun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, bunu ancak o söyleyebilirdi. “Yüksek enflasyon ortamında ne verirsek verelim dipsiz kuyu misali kaybolup gidiyor.” dedi. Bunu iktidar adına kimse söyleyemezdi. Meselâ şöyle bir cümle...

Helal olsun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, bunu ancak o söyleyebilirdi. “Yüksek enflasyon ortamında ne verirsek verelim dipsiz kuyu misali kaybolup gidiyor.” dedi.

Bunu iktidar adına kimse söyleyemezdi. Meselâ şöyle bir cümle kurduğunu düşünün Berat Albayrak’ın ya da Nureddin Nebati’nin “Ülkeyi öyle bir enflasyon ortamına getirdik ki ne verirsek verelim dipsiz kuyu misali kaybolup gidiyor.”

Hemen yakasına yapışılırdı bu iki ekonomi patronunun “Ne diyorsunuz siz?!” diye… Şu seçim ortamında böyle bir itiraf yapılır mı?

Sayın Cumhurbaşkanı da “İtiraf” babında kurmuyor o cümleyi zaten. “Enflasyon her maaşı dipsiz kuyuya atılan para”ya dönüştürmüş, kim yapmış bu enflasyonu bu hale, o belli mi?

Ecinniler olmalı değil mi?

21 yıldır ülkeyi yönetenlerin hiçbir kusuru yok!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Akşener - Ağalığın ve liderliğin raconu 26 Nisan 2024 | 3.415 Okunma Tarikatlar, medya ve görünürlük 25 Nisan 2024 | 4.132 Okunma Hamas etrafında... 23 Nisan 2024 | 2.449 Okunma Filistin sınavında iktidar 21 Nisan 2024 | 765 Okunma Bardakoğlu’nun mülakatı - Bilim insanları konuşmalı 19 Nisan 2024 | 1.165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar