Cumhurbaşkanı öyle bir şey söyledi ki…

Karar Gazetesi Yazarı Ahmet Taşgetiren'in bugünkü (28.07.2022)''Cumhurbaşkanı öyle bir şey söyledi ki…'' başlıklı yazısı.

Soruyu Sabah gazetesinden Okan Müderrisoğlu "Bazen içiniz cız ediyor mu?” kılçığını sokarak soruyor:

“Bir tarafta Saadet Partisi var milli görüşe sahip çıkıyor bir tarafta sizinle bir dönem yol yürüyen önemli makamlara gelenler var ayrı partiler kurdular. Geriye dönüp bakınca onlar için ya da bu süreç için bir tanımınız değerlendirmeniz oluyor mu?"

Ben düşünüyorum ki Cumhurbaşkanlığı makamında bulunan bir kişi bu soruya şöyle cevap verirdi:

“Evet farklılaştık. O arkadaşlar başka yol çizdiler kendilerine. Tercihlerine saygı duymak gerekir. Herkes memleket için farklı arayışlar sergileyebilir. Kıymetli arkadaşlardı, birlikte güzel hizmetler verdik. Ben şimdi de memlekete hizmet yolunda kendilerine başarılar dilerim. Bize yönelik eleştirilerinden de istifade ederiz.”

Ne diyorsunuz? Çok mu uçuk ya da naif oldu? Türkiye siyasetini, ya da Tayyip Erdoğan’ı hiç tanımadığıma mı hükmettiniz?

Sayın Cumhurbaşkanı Müderrisoğlu’nun attığı pası şöyle değerlendiriyor:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hamas etrafında... 23 Nisan 2024 | 1.808 Okunma Filistin sınavında iktidar 21 Nisan 2024 | 752 Okunma Bardakoğlu’nun mülakatı - Bilim insanları konuşmalı 19 Nisan 2024 | 1.142 Okunma Erdoğan için zor zamanlar 18 Nisan 2024 | 5.373 Okunma İsrail ya da Amerika İran’ı dövseler... 16 Nisan 2024 | 1.053 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar