Acil gündem LGBTİ

İnanın bu harflerin açılımının ne olduğunu gerçekten bilmiyorum.Anladığım kadarıyla muhalefet de, LGBTİ meselesinin toplum tarafından ne kadar önemsendiğini, ne kadar büyük bir tehlike olarak...

İnanın bu harflerin açılımının ne olduğunu gerçekten bilmiyorum.

Anladığım kadarıyla muhalefet de, LGBTİ meselesinin toplum tarafından ne kadar önemsendiğini, ne kadar büyük bir tehlike olarak görüldüğünü anlayabilmiş değil. Konuyu “özgürlük” meselesi olarak görmenin yeterli olduğu yaklaşımının ne kadar yanlış olduğunu seçim sonuçlarını görünce daha iyi anlamış olmalılar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Zafer”den sonra Kısıklı Meydanında “CHP LGBT’ci mi?” diye sorduğunda, meydandan “Eveeeet” sesleri yükselince herhalde işin ne kadar önemli olduğunu anlamışlardır. Cumhurbaşkanı Erdoğan herhalde toplum duyarlılığını dünya aleme ilan etmek amacıyla aynı soruyu HDP için, öteki muhalefet partileri için de sormayı ihmal etmedi. Evet, belli ki en azından 27 milyon küsur kişi, ülkede “LGBTİ” diye çok acil bir tehdit bulunduğuna inanıyor.

Aslında bu işin, biraz Lut Kavmi’nin helâki ile irtibatlandırılıp, ülke olarak helâk olma riski şeklinde algılandığı da dikkate alınması gereken bir husus.

O zaman, yeni yönetimin ekonomideki derin krizden de önce, LGBTİ işine çare bulması beklenmelidir.
Ancak...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarikatlar, medya ve görünürlük 25 Nisan 2024 | 3.778 Okunma Hamas etrafında... 23 Nisan 2024 | 2.304 Okunma Filistin sınavında iktidar 21 Nisan 2024 | 764 Okunma Bardakoğlu’nun mülakatı - Bilim insanları konuşmalı 19 Nisan 2024 | 1.163 Okunma Erdoğan için zor zamanlar 18 Nisan 2024 | 5.380 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar