Bu doğrular Kemal Bey'in yanlışının üstünü örtemez

DOĞRUDUR.Kadın Bakan, çocuklardan ziyade Ensar Vakfı’nın üzerine titrediği algısına yol açacak bir tutum almıştır. DOĞRUDUR.“Ensar Vakfı üzerinden genelleme yapılamaz” demekle...


DOĞRUDUR.
Kadın Bakan, çocuklardan ziyade Ensar Vakfı’nın üzerine titrediği algısına yol açacak bir tutum almıştır.

DOĞRUDUR.
“Ensar Vakfı üzerinden genelleme yapılamaz” demekle yetinilmemiş, Ensar Vakfı’na kol kanat gerilmiştir.

DOĞRUDUR.
AK Parti camiası, Karaman’da meydana gelen korkunç olayla ilgili olarak bir infial havasına girmemiş, meseleyi kapatmaya çalışmıştır.

DOĞRUDUR.
Devletin yetkilileri, Karaman’da tecavüze uğrayan çocukları değil de Ensar Vakfı’nın itibarını daha fazla dikkate almıştır.

DOĞRUDUR.
Kemal Kılıçdaroğlu’na gösterilen tepkinin binde biri bile, Karaman’daki korkunç sapıklık karşısında ortaya konmamıştır.

DOĞRUDUR.
Hiçbir AK Partili yetkili... “Bu vakıflar denetleniyor mu”, “Bu yaştaki çocukların ne işi var bu özel evlerde”, “Bu sapığın sistematik çocuk tecavüzüne nasıl zemin hazırlandı”, “Vali, Milli Eğitim Müdürü ne iş yapar” dememiştir.

DOĞRUDUR.
Mesele kadınlar olduğunda... Bazı AK Partililerin edep ve adap konusunda aşırı titiz olmadıklarının sayısız örnekleri mevcuttur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dua, Arapça ve araba: Erbaş’tan açıklama geldi 02 Mayıs 2024 | 5.849 Okunma Audi A8 ve Ali Erbaş 30 Nisan 2024 | 9.306 Okunma CHP varken İYİ Parti’ye ihtiyaç var mı 29 Nisan 2024 | 3.488 Okunma Bu adamlar  Erdoğan’a niye hakaret ediyor Fatih? 28 Nisan 2024 | 2.935 Okunma 23 Nisan’daki Dilan Polat’lı maskaralık nereden çıktı… Tam bir TikTok zihniyeti 27 Nisan 2024 | 1.033 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar