Trabzonspor’daki belirsizlik niye?

Süper Lig’in ilk iki haftasında alınan galibiyet ve beraberlik, Trabzonspor taraftarını memnun etmediği gibi, ortaya konan futbol ve yaşanan hakem hataları dikkat çekiyor.

Süper Lig’in ilk iki haftasında alınan galibiyet ve beraberlik, Trabzonspor taraftarını memnun etmediği gibi, ortaya konan futbol ve yaşanan hakem hataları dikkat çekiyor. Beşiktaş maçıyla birlikte gündeme getirmek istediğimiz ‘Gidenlerin yerini kim dolduracak?’ sorusunun cevabı. İngiltere’nin Chelsea takımından transfer edilen Lews Baker, ‘Bu benim için yeni bir meydan okuma. Bu meydan okumayı kabul ediyorum!’ Neyin meydan okumasıysa bu! Lewis Baker’in menajeri futbolcuya ülkemizi iyi bir şekilde (hangi tür açıklamaların işe yaracağı türünden) anlatmış olmalı ki, oyuncu adeta gaza gelip, bol kese türünde meydan okuma geldi. Denilebilir ki ‘Öz güvenin yansıması!’ Bu söze katılmamın nedeni, bugüne kadar ülkemize gelip de karşılık bekleneni veremeyen oyuncuları aklımıza getirdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soykırımcı İsrail’e üniversite ve spor sahalarında da lanet yağıyor!... 26 Nisan 2024 | 45 Okunma Futbol Federasyonu başkanı kim olmalı? 24 Nisan 2024 | 157 Okunma Sürdürülebilir ‘özel gereksinimli’ spor faaliyetleri ve TFF örneği 21 Nisan 2024 | 29 Okunma Paris Olimpiyatları, Hera tapınağı ve Gazze katliamı… 19 Nisan 2024 | 38 Okunma TFF’ye yabancı başkan (mı!) 17 Nisan 2024 | 100 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar