Spor çalıştayı deyip, havanda su dövmeyelim!..

Türk sporu için önemli kararlar Ankara’da masaya getirilmiş, tartışılıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığının tarafından düzenlenen ‘Spor Kulüpleri ve Federasyonları isminden de anlaşılacağı gibi, Spor Kulüp ve Federasyonların mevcut problemleri ve çözüm önerileri ele alınıyor (muş).

Türk sporu için önemli kararlar Ankara’da masaya getirilmiş, tartışılıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığının tarafından düzenlenen ‘Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı’, isminden de anlaşılacağı gibi, Spor Kulüp ve Federasyonların mevcut problemleri ve çözüm önerileri ele alınıyor (muş). Bu tür, bir araya gelme ve sporun içinde yer aldığı hususların tartışılıp, karara bağlanması ve uygulanması önem taşımaktadır. Eyvallah! Tüm hükümetler döneminde benzer çalışmalar yapılmış, iş yaptırıma gelindiğinde maalesef aynı hassasiyet uygulamada sınıfta kalmıştır. Bunun da en önemli sebebi, görevde bulunanların, enkazın kaldırılması için ellerini taşın altına koymaması. Geleceğin aydınlatılması için, geçmişten dersler çıkarılıp, mevcut yazılı kararların hayata geçirilmesi gerekiyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soykırımcı İsrail’e üniversite ve spor sahalarında da lanet yağıyor!... 26 Nisan 2024 | 45 Okunma Futbol Federasyonu başkanı kim olmalı? 24 Nisan 2024 | 157 Okunma Sürdürülebilir ‘özel gereksinimli’ spor faaliyetleri ve TFF örneği 21 Nisan 2024 | 29 Okunma Paris Olimpiyatları, Hera tapınağı ve Gazze katliamı… 19 Nisan 2024 | 38 Okunma TFF’ye yabancı başkan (mı!) 17 Nisan 2024 | 100 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar