Günlük dijital otomobil gazetesi geliyor!

Önümüzdeki pazartesi (8 Temmuz) gününden itibaren her gün Otomobil Gazetesi adında günlük bir gazete yayın hayatına atılıyor.

Gazete; pazartesiden cuma gününe kadar hafta içi 5 gün sadece Turkcell Dergilik platformunda yayında olacak. Günlük bir otomobil gazetesi Türkiye’de bir ilk, ama ben Avrupa veya dünyada bir başka örneğinin olduğunu sanmıyorum. İşte; 8 Temmuz Pazartesi gününden itibaren dijital ortamda sadece Turkcell Dergilik platformunda yayınlanacak olan dünyada bile eşi benzeri olmayan bir yayın hayatına atılmış olacak!

Şu ekonomik süreçte böyle bir yayıncılık işine girmek büyük risk. Ama bence aslında tam da bu süreçte, daha çok gerçek habere, daha doğru bilgiye ve yönlendirmeye tüketicinin ihtiyacı var. Her türlü iletişimin tamamen kesilmeye yüz tuttuğu bu ortamda son derece iddialı bir yayın projesiyle önce tüketicinin, sonra da otomotiv sektörünün yanında olmak çok ama çok daha önem taşıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
KISITLAMA OTOMOBİL PİYASASINI NASIL ETKİLER? 15 Ağustos 2022 | 219 Okunma BİTMEK BİLMEYEN OTOMOTİV GÜNDEMİMİZ 01 Ağustos 2022 | 83 Okunma OTOMOTİVDE İŞLER TIKIRINDA MI? 18 Temmuz 2022 | 89 Okunma DERS NİTELİĞİNDEKİ OTOMOTİV KONUŞMASININ ARDINDAN… 11 Temmuz 2022 | 114 Okunma LİYAKAT!.. 20 Haziran 2022 | 136 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar