Klozette son durum

Türkiye’de köşe yazarı olmak kadar zor iş olduğunu sanmıyorum.Hayır, eleştiri, yazma özgürlüğü, konu bulma sıkıntısından değil, yazmanız gereken konuların bolluğundan, bu konular...

Türkiye’de köşe yazarı olmak kadar zor iş olduğunu sanmıyorum.
Hayır, eleştiri, yazma özgürlüğü, konu bulma sıkıntısından değil, yazmanız gereken konuların bolluğundan, bu konular arasında bir tercih yapmanız gerektiğinde yaşadığınız sıkıntıdan dolayı zor iş.
Geçen hafta sonu İstanbul Fetih Mitingine davetliydim, gittim, tek kelime ile muhteşemdi. 2 milyon insanın tek ağızdan "İŞTE ORDU, İŞTE KOMUTAN" diye haykırdığını mı yazsam diye düşündüm. Sonra nasıl olsa bu konuyu yazan çok olur deyip vazgeçtim.
Pazar günü İHH öncülüğünde ÖZGÜR KUDÜS YÜRÜYÜŞÜ vardı, çok değerli ve anlamlı olan bu yürüyüşü yazabilirim diye düşündüm.
Sonra yine Pazar günü Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu Diyarbakır’daydı. Hem bizlerle özel görüşüp çok çarpıcı açıklamalarda bulundu hem de miting alanında tarihi bir konuşma yaptı. Bu konuşmalarından rahatlıkla 4-5 yazı konusu çıkabilir diye düşünüyordum ki.
Ki,
Akşam geç saatlerde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan TRTHaber’e konuk oldu. Pür dikkat dinledim. İnanın abartısız söylüyorum, bu konuşmadan da en az 5 yazı çıkabilirdi.
Kara kara düşünürkene (Çorum yöresi “kene”yi çok kullanır, ben de bunu sevdim) Kılıçdaroğlu’nun siyaseten bitebileceği sözlerini Saadet Parti Genel Başkanının da İstanbul Mitinginde konuştuğuna dair haber geldi.
Hatırlıyorsunuz, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı Sarayının eşyaları için absürd rakamlar söylemiş ve işi lavabo ile klozete kadar vardırmıştı. Akşam sosyal medyada “KK klozetlik şey(ler) peşinde” mealinde cümleler havada uçuştu.
  

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soros'çu vakıfların kış dönemi saldırıları başladı 15 Aralık 2018 | 6.787 Okunma Deli dana Trump 15 Ağustos 2018 | 5.494 Okunma Türkiye, Türk Bandıralı ABD gemisi idi 01 Ağustos 2018 | 5.980 Okunma ABD ile iadeler sorunu 28 Temmuz 2018 | 121 Okunma Kazanırken Alman, kaybederken göçmen, ama her daim bizim Mesut Özil 25 Temmuz 2018 | 182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar