Diyarbekir toparlanıyor

Siyaset, sosyal hadiseler, toplumsal hareketlilikler maalesef algı ile yürütülüyor. Yürütülen bu algının kahir ekseriyetle hakikatten uzak olması işin üzüntü verici diğer bir boyutu.Düşünebiliyor...

Siyaset, sosyal hadiseler, toplumsal hareketlilikler maalesef algı ile yürütülüyor. Yürütülen bu algının kahir ekseriyetle hakikatten uzak olması işin üzüntü verici diğer bir boyutu.

Düşünebiliyor musunuz?

Denize düşen çocuğu kurtarmak için elbisesiyle denize atlayan yardımsever bir insan hakkında, “Zavallı çocuğu denize attı, sonra denize atlayıp çocuğun kurtulmasına mâni oldu” diye fotoğraflamak ne kadar insani ne kadar gerçek?

Türkiye siyasetinin bir parametresi de hakikati tersyüz etmek. Daima dürüst ve temiz siyasetten bahseden muhalefetin, -gelirlerse- iktidarda düşündükleri dürüstlük ve temizliği muhalefet yaparken neden düşünmediklerini bilmek hakkımız. Çünkü temiz ve dürüst siyaseti düşünenlerin muhalefette iken bunu göstermeleri lazım ki inandırıcı olsun.

Bu yüzden Türkiye Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’dan vazgeçmiyor. Kırgınların kırgınlıkları, küskünlerin küskünlükleri, alınanların alınganlıkları normale dönmeye başlıyor. Seçim, seçim olmaya başladı.  

Diyarbakır’da da siyasetin normale dönmesi sevindirici.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soros'çu vakıfların kış dönemi saldırıları başladı 15 Aralık 2018 | 6.787 Okunma Deli dana Trump 15 Ağustos 2018 | 5.494 Okunma Türkiye, Türk Bandıralı ABD gemisi idi 01 Ağustos 2018 | 5.980 Okunma ABD ile iadeler sorunu 28 Temmuz 2018 | 121 Okunma Kazanırken Alman, kaybederken göçmen, ama her daim bizim Mesut Özil 25 Temmuz 2018 | 182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar