Diyarbakır-Mardin Reis'ini bekliyor

Diyarbakır ve Mardin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlamaya hazırlanıyor. AK Parti İl Kongresi münasebetiyle 17 Mart günü önce Mardin’e gidecek olan...

Diyarbakır ve Mardin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlamaya hazırlanıyor. AK Parti İl Kongresi münasebetiyle 17 Mart günü önce Mardin’e gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğleden sonra Diyarbakır’da olacak.

Diyarbakır yeni il başkanı, yeni teşkilat ve görkemli bir İl Başkanlığı -ki Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının da yer alacağı- binası ile hizmete amade. Büyük bir heyecan vardı Diyarbakırlılarda. İlk kez neredeyse geçmişte partiye hizmet etmiş bütün Ak Partililer bir araya gelip Başkanın etrafında kenetlenmiş.

Ve Belediyecilik anlamında 20 yıl sonra ilk kez Diyarbakır insanına adam akıllı hizmet ediliyor.

Düşünebiliyor musunuz?

Diyarbakır’da dostların “mutlaka gör” dedikleri parka gittim, ağzım açık seyrettim. Türkiye’nin en büyük parkları arasında yer alan Kent Park Diyarbakırlıların hizmetinde. Asla yıkılmaz, temizlenmez denilen Kırklar Dağı o ucube yapıdan temizlendi.

Diyarbakırlılarla bunu konuştuk, “Bu ucubeyi Kırklar Dağından temizlemek ancak yürek işi, gönül işidir.” Bir diğeri, “Kendimizi ilk kez büyük bir şehirde yaşıyor gibi hissediyoruz.” diyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soros'çu vakıfların kış dönemi saldırıları başladı 15 Aralık 2018 | 6.787 Okunma Deli dana Trump 15 Ağustos 2018 | 5.494 Okunma Türkiye, Türk Bandıralı ABD gemisi idi 01 Ağustos 2018 | 5.980 Okunma ABD ile iadeler sorunu 28 Temmuz 2018 | 121 Okunma Kazanırken Alman, kaybederken göçmen, ama her daim bizim Mesut Özil 25 Temmuz 2018 | 182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar