Ben aday değilsem...

25. Dönem Milletvekili adayları belli oldu. Öncelikle ülkemiz için, bu aziz millet-ümmet için hayırlara vesile olmasını alemlerin Rabbi'nden niyaz ediyorum. Aday olan dava arkadaşlarıma, kardeş ve dostlarıma...

25. Dönem Milletvekili adayları belli oldu.


Öncelikle ülkemiz için, bu aziz millet-ümmet için hayırlara vesile olmasını alemlerin Rabbi'nden niyaz ediyorum. Aday olan dava arkadaşlarıma, kardeş ve dostlarıma başarılar diliyorum.


Dün açıklanan milletvekili adayları arasında olmamayı sorun olarak değil, kısmet ve liderliğin takdiri olarak değerlendiriyorum.


Unutmamalıyız ki Ak Parti kimi aday olarak düşünmemiş ise sadece milletvekili olarak düşünmemiştir. Bu, beraber yürümeyeceğimiz anlamına asla gelmez. Bu kutlu davaya beraberce hizmet etmeye devam edeceğiz.


Ben bir gazeteci olsam da gazetecinin tarafsızlığı benim için bir anlam taşımıyor. Bütün köşe yazarları, gazeteler ilk günden beri taraf iken, Türkiye'nin adeta Kurtuluş Savaşı verdiği bu süreçte bu onurlu davanın tarafı olduğumu yazılarımda, TV ve açık oturumlarda, konferans ve diğer söyleşilerde açık ve net bir şekilde belirtmeye devam edeceğim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soros'çu vakıfların kış dönemi saldırıları başladı 15 Aralık 2018 | 6.787 Okunma Deli dana Trump 15 Ağustos 2018 | 5.494 Okunma Türkiye, Türk Bandıralı ABD gemisi idi 01 Ağustos 2018 | 5.980 Okunma ABD ile iadeler sorunu 28 Temmuz 2018 | 121 Okunma Kazanırken Alman, kaybederken göçmen, ama her daim bizim Mesut Özil 25 Temmuz 2018 | 182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar