Türkiye gençliği yarına bugünden hazır

28 Şubat 1997 darbesini 21. yılında da bazı CHP’liler hariç millet olarak tel’in ettik. Tarihin yüz karası olan 28 Şubat darbesinin bu ülkeye verdiği zararı anlatmayacağım, lakin bu ibretlik tarihin milletimizde...

28 Şubat 1997 darbesini 21. yılında da bazı CHP’liler hariç millet olarak tel’in ettik. Tarihin yüz karası olan 28 Şubat darbesinin bu ülkeye verdiği zararı anlatmayacağım, lakin bu ibretlik tarihin milletimizde bıraktığı travmanın hala devam ettiğini belirtmek isterim.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Gümüşhane Ensar Vakfı ve Gümüşhane Üniversite’sinin düzenlemiş oldukları 28 Şubat panelinde idik. Başta bizleri davet eden, bihakkın ağırlayan Ensar Vakıfı Başkanı Yaşar Gül, Başkan Yardımcısı Mücahit Çelik, Gümüşhane Üniversitesi Rektör’ü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Günay Çakır, Doç. Dr. Mustafa Ayyıldız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Gümüşhane Üniversitesi’nde okudukları için çok mutlu olduklarını söyleyen sevgili öğrencilere de buradan kocaman teşekkürlerimi iletiyorum. Baştan sona pür dikkat dinleyen, kaliteli sorularla panele katkı sunan gençler yarını bugüne taşımayı başarmışlar. Çünkü “seçilme yaşının 18 olması bizim bugünden ülkemize katkı sunmamızı, ülke yönetiminde rol almamızı sağladı” diyen bir gençlik var artık.

Panele katılan Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, 28 Şubat Kadın Platformu Başkanı Mine İpek, ASDER’den Emekli Albay Ersan Ergür ile birlikte 28 Şubat’ı öncesi ve sonrası ile anlatmaya çalıştık. O günlerin zerre kadar “geçmiş tarih” olmadığını bir kez daha anladım, gördüm.

xxx

Salı günü ise Mine İpek Hocamla İzmit ve Kartepe’de TÜGVA’nın konuğuyduk. Önce Kartepe İHL’de gençlerle buluştuk ve onlara 28 Şubat darbesinin nedenleri ve sonuçları konusunda söyleştik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soros'çu vakıfların kış dönemi saldırıları başladı 15 Aralık 2018 | 6.787 Okunma Deli dana Trump 15 Ağustos 2018 | 5.494 Okunma Türkiye, Türk Bandıralı ABD gemisi idi 01 Ağustos 2018 | 5.980 Okunma ABD ile iadeler sorunu 28 Temmuz 2018 | 121 Okunma Kazanırken Alman, kaybederken göçmen, ama her daim bizim Mesut Özil 25 Temmuz 2018 | 182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar