“Akşener boş konuşmaz”mış

Malum kesimin ülkenin, milletin, devletin hali ve geleceği ile alakalı hiçbir kaygı taşımadığını biliyoruz. Düşünceleri ve planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve tabi ki ülkeye nasıl zarar...

Malum kesimin ülkenin, milletin, devletin hali ve geleceği ile alakalı hiçbir kaygı taşımadığını biliyoruz. Düşünceleri ve planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve tabi ki ülkeye nasıl zarar verebilecekleri üzerine kur(g)ulu.

Birkaç gün önce Meral Akşener’in, “Son dönemlerde üniformalı bazı kişiler ellerinde uzun namlulu silahlarla dolaşıyor. Örneğin Tokat ve Konya’da silahlı eğitim kampları olduğunu duyuyoruz...” dediğini duyduğumda Allah, ahlak, vatan, millet, devlet derdi olmayan FETÖ’nün aramızda kol gezdiğini bir kez daha anladım.

Bir siyasetçi halkına, milletine, ülkesine nasıl böyle bir bühtanda bulunabilir? Yalan ve iftira olan bu iddia doğru da olsa bu iddiayı ulu orta söyleyenin niyet ve amacını hayra yoramayız.

Akşener sorumluluk sahibi olsaydı önce hükûmete gidip elinde bilgi belge namına her ne varsa teslim ederdi. Eğer hükûmet üzerine düşeni yapmaktan imtina etseydi o zaman Akşener basını çağırır, beraber o kamplara gider ve hükûmete suçüstü yapardık.

Akşener sözlerine devam ediyor, “Bunların seçim döneminde istenmeyen bir sonuç çıkması halinde karışıklık yaratacakları yolunda yoğun söylentiler var. Bu vahim iddialar araştırılsın ve bize de bilgi verilsin.”

30 Mart 2014 Mahalli Seçimleri öncesinde, 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimi öncesinde, 7 Haziran, 1 Kasım 2015 seçimlerinden önce FETÖ, medya ve sosyal medya ile hangi dezenformasyonlara başvurmuş ise, pasajın bu son bölümü ile Akşener de bugün aynı şeyi yapıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soros'çu vakıfların kış dönemi saldırıları başladı 15 Aralık 2018 | 6.787 Okunma Deli dana Trump 15 Ağustos 2018 | 5.494 Okunma Türkiye, Türk Bandıralı ABD gemisi idi 01 Ağustos 2018 | 5.980 Okunma ABD ile iadeler sorunu 28 Temmuz 2018 | 121 Okunma Kazanırken Alman, kaybederken göçmen, ama her daim bizim Mesut Özil 25 Temmuz 2018 | 182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar