Yok canım, o kadar da değil!

Kötümserler ve iyimserler arasına sıkışıp kaldık. Ya hu, aslında bu işler hep böyledir. İyilikler ve kötü günler gece gündüz gibi birbirini izler. Mevsimler gibidir hayat..  Her şey hiçbir zaman...

Kötümserler ve iyimserler arasına sıkışıp kaldık. Ya hu, aslında bu işler hep böyledir. İyilikler ve kötü günler gece gündüz gibi birbirini izler. Mevsimler gibidir hayat.. 

Her şey hiçbir zaman yolunda gitmeyecektir, hiçbir şey hiçbir zaman hep kötü de olmayacaktır. Kimileri hep kötüleri görecek/gösterecek, kimileri hep iyileri..

Hani sabredenlerden, şükredenlerden olacaktık..

Her zengin iyi, her yoksul kötü de değildir. Ya da her zengin kötü, her yoksul iyi de değildir. Yoksulluk ya da zenginlik tek başına çok fazla bir şey ifade etmeyebilir. Her ikisi de bir afet ya da nimet olabilir..

Mallarımız, anlarımız, sevdiklerimiz bizim için bir fitne olabilir.. Allah bizi mallarımız, canlarımız, sevdiklerimizle kimi zaman artırarak, kimi zaman eksilterek imtihan edecektir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar