Varsayalım Öksüz’ü buldunuz!

Sahi, Öksüz’ü buldunuz ne olacak?Adam diyecek ki, “susma hakkımı kullanıyorum”. Ya da dalgasını geçecek, “hafızamı kaybettim, hatırlamıyorum.” Ne yapacaksınız? Hatta gazeteye ilan da...

Sahi, Öksüz’ü buldunuz ne olacak?

Adam diyecek ki, “susma hakkımı kullanıyorum”. Ya da dalgasını geçecek, “hafızamı kaybettim, hatırlamıyorum.” Ne yapacaksınız? Hatta gazeteye ilan da verebilir: “Hafızamı kaybettim, hükümsüzdür”.

Adamı öldürmüş de olabilir, ya da ele geçme, itirafçı olma ihtimali varsa öldürebilirler de..

Ya da hipnozla hafızayı resetleyebilir. “Biyonik bir robot” haline getirebilirler. Nasıl olsa sildikleri hafızayı daha sonra tekrar yükleyebiliyorlar. Adam kendini “Mehdi” de ilan edebilir, eğer öyle bir yükleme yapmışlarsa. 

Öksüz giderek bir mitoloji kahramanına dönüşüyor. Yarın biri pazarda HERO yazılı T-Shirt’lü alışveriş yaparken görebilir, ya da Kâbe’de tavaf yaparken.

Mesela birileri bu kadar aradan geçen zaman zarfında adama estetik ameliyat yapıp görüntüsü tamamen değiştirilmiş de olabilir. Dövmeli, piercingli, biraz saç da ektiniz mi, uzun saçlı bir Hippi! Adama yerli-yabancı bir kimlik de bulunur. Öte yandan; hafızalara kazınan Adil Öksüz imajına uygun bir düzine adam salarsınız piyasaya, adam bir bakarsınız Almanya’da görülür, bir bakarsınız Hollanda’da, Belçika’da, Japonya’da, Amerika’da, Kanada’da, Güney Afrika’da, Çin’de, Avustralya’da.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar