Üç Aylar, seçim ve ah CHP, vah Kılıçdaroğlu!

Geçen gün 3 aylar vesilesi ile, namaz kılan adaylar için bir teklifim vardı.. Bu arada; CHP’nin iktidar olabilmesi için gerekli şartlar yazının sonunda mevcut! Bugünkü şartlarda, CHP’lilerin işi zor. Bekaroğlu...

Geçen gün 3 aylar vesilesi ile, namaz kılan adaylar için bir teklifim vardı..

Bu arada; CHP’nin iktidar olabilmesi için gerekli şartlar yazının sonunda mevcut!

Bugünkü şartlarda, CHP’lilerin işi zor. Bekaroğlu, Kesici ve bir kaç kişi daha, ama korkarım onlar yakalarındaki rozetle camiye grime konusunda çok istekli olmayacaklardır..

Girmesine girerler de, beraberinde gelenler, ellerindeki parti bayrakları ile kapıda bekleyecekler.. Hani cami avlusuna cenaze törenine gelip cenaze namazını bekleyen kalabalıklar gibi.. Cemaat de bu namaz seyircilerine bakıp homurdanacağı için cami ziyareti şansları pek yok..

Bu konuda MHP, BBP ve SP’liler daha şanslı.. Zaten ötekilerin bir varlıkları yok..

BDP’lilerin durumu da CHP’lilere benziyor. Onlar alternatif cuma filan da örgütlemeye kalktılar bir ara ama toplum itibar etmedi..

Bu zaman, CHP’li laikler açısından genelde uğursuz günler..

Üç aylar zaten başlı başına bir felaket onlar için.. CHP’li fanatikler, iki kadeh atıp gelecekler siyaset meydanına, sigaradan küçücük salonlar dumanaltı olunca oruç tutanlar orada durmayacak..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar