Terör ve casusluk itibar vesilesi mi?

Türkiye, teröristin insan hakları aktivisti sayıldığı bir ülkedir. Casusun itibar gördüğü bir ülke. Darbeci deseniz zaten onlar devlet başkanı falan oluyor.. Anlayacağınız hainlerin kahraman...

Türkiye, teröristin insan hakları aktivisti sayıldığı bir ülkedir. Casusun itibar gördüğü bir ülke. Darbeci deseniz zaten onlar devlet başkanı falan oluyor.. Anlayacağınız hainlerin kahraman, kahramanların hain ilan edildiği bir ülke.

Dine, tarihe, geleneğe küfretmek vaka-i adiyeden bir iş. Zaten din irtica, dindar mürteci.

MİT elemanını deşifre etmek gazetecilik, ama yabancı istihbarat elemanı olmak saygın bir iş. MİT TIR’larını ihbar etmek, MİT TIR’larına operasyon düzenlemek de öyle.

Taksim’e çıkıp devlete meydan okumak, yakıp-yıkmak, özgürlük. Bunlara karşı güvenlik güçlerinin operasyon yapması insan hakları ihlali.

Sur’daki şu son olayla ilgili mediaya bakın. Saldırganı bıraktılar, polisi suçluyorlar.. Teröristler 2 polisi vurmuşlar, Baro başkanı Elçi’yi vuran kurşun teröristlere ait olma ihtimali büyük, ama teröristler, onlara destek veren media ve partileri, elde hiçbir delil yok ama polisi suçluyorlar. Aynı zamanda olay yerinde inceleme yapan, savcılık ve sivil gözlemcilerin çalışmasını engellemek için teröristler sokak arasından ateş açıyorlar, ama malum çevrelerden ses yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar