Tamam AK Parti’ye oy vermeyin

Oy kullanırken, insanların iki refleksi vardır. Korku ve umut.. “Def-i mazarrat celb-i menafiden evladır”, diyorsanız, korktuğunuzdan emin olmak için kime niçin karşısınız, ona bir karar verin önce.. Vereceğiniz...

Oy kullanırken, insanların iki refleksi vardır. Korku ve umut..

“Def-i mazarrat celb-i menafiden evladır”, diyorsanız, korktuğunuzdan emin olmak için kime niçin karşısınız, ona bir karar verin önce.. Vereceğiniz karar efradına cami, ağyarına mani olmalı. Kaş yaparken göz çıkarmamalı, yağmurdan kaçarken doluya yakalanmamalısınız.

Yolsuzluk mu dediniz.. CHP ve MHP’nin yolsuzluklar konusunda daha temiz olduklarını mı düşünüyorsunuz..

Refah mı dediniz, Varlık vergisinin mucitlerine mi teslim edeceksiniz ekonomiyi. Derviş’e mi yoksa.

Adalet mi dediniz, harikasınız, İstiklal Mahkemeleri’nin mucidlerine adalet teslim edeceksiniz, Ergenekonun avukatlarına, yargıyı emanet edeceksiniz. Moğultay siz az gelir..

Barış mı dediniz.. İyi Esed Suriyesi size az bile.. IŞİD’i gösterecek, Esed’e razı edeceksin.. DHKP-C ile kol kola gireceksin. PKK’ya göz  kırpacaksın. İşçiler greve, üniversitelerde işgal. Herkes sokağa..

MHP’yi CHP ile koalisyon ortağı yapacaksın  HDP ile barış yaparlar değil mi.. Oh  ne ala, HDP’yi de alın koalisyona CHP, MHP, HDP, başka da kimse yok zaten.. Hadi koalisyona SP’yi de alın, parlamento dışından bir bakanlıkta Saadet’e.. Eğlenceli değil mi, hayal kurmak da parayla değil nasıl olsa..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar