Sıcak

Havalar sıcak. Sadece havalar değil gündem de sıcak. Ekonomi de sıcak, siyaset de.. Sıcak günler bütün yaz boyunca devam edecek.. Askeri Şûra tamam.. Bugün şûrada son gün. Bugün alınan kararlar...

Havalar sıcak. Sadece havalar değil gündem de sıcak. Ekonomi de sıcak, siyaset de..

Sıcak günler bütün yaz boyunca devam edecek..

Askeri Şûra tamam.. Bugün şûrada son gün. Bugün alınan kararlar Beştepe’nin onayına sunulacak. Sırada hükümet ve seçim kararı var. Tabii hükümetin nasıl kurulacağı ve seçime giderken parlamentoda alınacak kararlar, hükümetin nasıl teşkil olacağı, icraatları ve ardından yeni seçimde adaylar ve seçime kadar geçecek süre hep sıcak bir gündem oluşturacak.

CHP ile koalisyon görüşmelerinin sonucu da bu akşam AK Parti Genel Merkezindeki müzakerelerden sonra belli olacak.. Ve tabii bundan sonraki yol haritası da aynı şekilde.

Ekonomide acil bir alarm yok. Ama terör ve sınır güvenliği, bölgedeki sıcak gelişmeler hep gündemde olacak..

Paralel ve derin çete Erdoğan’ı ve arkadaşlarını UCM’ye götürmek için girişimlerini sürdürse de nafile bir çaba gibi duruyor bu girişimler.. Gezi benzeri bir ayaklanma da artık çok zor.. Derin devlet, paralel devlet, PKK, DHKP-C, DAEŞ, İsrail, Tapınakçılar, Esed, malum media, STK görünümlü Truva atları, Soros, Blacksand hepsi birlik oldu, ama sonuç ortada.. Türkiye; Suriye, Irak, Afganistan, Irak ya da Ukrayna olmuyor..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar