Paralel yapının çaresizliği

Geçen gün Ali Bulaç, Mehtap Tv’de AK Parti’nin kuruluşu ile ilgili olarak bana atfen bir şeyler anlatıyordu.. Lafı dönüp dolaştırıp getirip; AK Parti’yi Amerika kurdurduya getiriyorlar ve bunu da benim...

Geçen gün Ali Bulaç, Mehtap Tv’de AK Parti’nin kuruluşu ile ilgili olarak bana atfen bir şeyler anlatıyordu.. Lafı dönüp dolaştırıp getirip; AK Parti’yi Amerika kurdurduya getiriyorlar ve bunu da benim geçmişte ve yakın zamanda yaptığım bazı açıklamalarla isbatlamaya çalışıyorlar..

Ve tabii “Bozacının şahidi şıracı”, cemaat mediası da hemen bunu haberleştiriyor..

Bulaç anlamıyor mu, anlamak mı istemiyor bilmiyorum. AK Parti’nin kuruluş senaryosunu ben yazmışım, bir dosya hazırlamışım falan..

Refahyol’un son zamanlarında SPAG diye bir şirket kurmuştuk.. Stratejik planlama, Araştırma Geliştirme diye Türkiye’nin ilk Stratejik Planlama ve Lobi şirketi olacaktı. MÜSİAD çevresindeki işadamlarına, bizim faizsiz finans kuruluşlarına ve hükümete bu alanda danışmanlık yapacaktık..

Kurucuları kimlerdi, o günkü MÜSİAD Genel Başkanı Ali Bayramoğlu, Faizsiz Finans Kuruluşları Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Haşmet Başer, o zaman İslam Kalkınma Bankasından yeni gelmişti Dr. Murat Yalçıntaş, daha sonra Avrupa Birliği Bakanlığı başkan yardımcısı da olan Dr. Alaeddin Büyükkaya ve ben bu şirketin kurucuları arasındaydık.. Ana sponsorumuz da o zamanki Kombassan’ın yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram’dı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar