NYT, NATO AK Parti, Paralel Yapı vs..

Siz NYT’nin paralel çeteye destek veren o AK Parti karşıtı açıklamasından ne anladınız. NYT şecaat arzederken sirkatini söylemiş olabilir mi? Ya da bu işi sıradan bir sürç-i lisan olarak görüp...

Siz NYT’nin paralel çeteye destek veren o AK Parti karşıtı açıklamasından ne anladınız. NYT şecaat arzederken sirkatini söylemiş olabilir mi? Ya da bu işi sıradan bir sürç-i lisan olarak görüp, bunlar “kafayı yemiş” deyip geçecek miyiz?

Ne yani NATO işi gücü bırakıp, Türkiye’de kimin iktidar olması gerektiğine mi karar veriyor. Bir ülkede NATO’nun istemediği iktidara gelmesin diye NATO operasyon mu düzenliyor..

NATO ve Paralel yapı. Ne alaka..

Yoksa NATO’nun içinde birileri, hani tehdit algısı kırmızıdan yeşile döndürülmüştü ya, hani Komünizmin yerine Şeriat konulmak isteniyordu ya, Paralel yapı da, AK Parti’yi dinci terörle ilişkilendirmek istiyordu. Hatta MİT operasyonu onun için yapılmıştı. Birileri buradan çıkıp AK Parti’ye karşı NATO silahını mı devreye sokmak istiyor yoksa..

Bu plan sadece Cemaat projesi olamaz.. Kafayı AK Parti ile bozmuş Siyonist bir lobi olmasın sakın.

Bu işin bir başka anlamı daha var. NYT durup dururken yazmıyor herhalde bunları. Isıracak köpek dişini göstermez.. Bu işi kendi aralarında konuşup halledebilirlerdi.. Ya NYT’den birileri yüklü bir para aldı, bu işi seçim öncesi AK Parti’ye karşı kampanyanın bir parçası olarak düşündüler ya da gerçekten bunlar NATO içinde bir girişimde bulundular, NATO böyle deli saçması bir teklife iltifat etmedi, onlar da NATO’yu hedefe alarak böyle ucuz bir işe soyundular..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar