N’olacak bu memleketin hali!

Musul, Halep, Kerkük, Telafer, Rakka.. Askerlerimiz her yerde. Paralel yapı, DAEŞ, PKK, PYD, Haşdi Şabi, Esed güçleri. Yetmedi, ABD, AB, İran.. “Topyekûn saldırı”yorlar.. Her şeye rağmen yatırımlar devam...

Musul, Halep, Kerkük, Telafer, Rakka.. Askerlerimiz her yerde. Paralel yapı, DAEŞ, PKK, PYD, Haşdi Şabi, Esed güçleri.

Yetmedi, ABD, AB, İran..

“Topyekûn saldırı”yorlar..

Her şeye rağmen yatırımlar devam ediyor. Yasama, yürütme, yargı çalışıyor. TL’ye güven devam ediyor. Borsa’da kriz yok..

Bizdeki bu gelişmeler, ABD ve AB’yi daha fazla geriyor sanki.

Cumhuriyet gazetesine yapılan operasyon üzerine birileri ayağa kalktı. Ardından HDP’ye yapılan operasyon birilerinin yarasına tuz bastı..

Dokunulmazlıklar kaldıralı aylar oldu. İfadeye çağrılanlar hem Meclis iradesine, hem yargı ve hem de iktidara meydan okumalarını sürdürdüler.. PDY’ye operasyon yapılırken PKK ve yurtiçindeki ve dışındaki uzantıları ABD ve AB ülkelerinin himayesinde faaliyetlerini sürdürdüler. Hatta gizli bir el FETÖ ile HDP’yi buluşturdu..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar