Kushner senaryosu yeniden!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak’ın bugünkü (07.04.2022)''Kushner senaryosu yeniden!’’ başlıklı yazısı.

Kushner senaryosu, Biden döneminde yeniden güncelleniyor mu dersiniz?

Hicretten hemen önce Hz. Peygamberi öldürmek isteyen Mekke müşrikleri her kabileden bir katil adayı seçmişlerdi. Peygamberimiz onların tuzaklarını gördü ve yatağına Hz. Ali’yi yatırarak Mekke’den ayrıldı. Allah’ın mekr’i gerçekleşti ve Şeytanın oyunu bozuldu. Mekerallahu!

Şeytan hep aynı oyunlarını tekrarlayıp duruyor, ama nasıl oluyorsa birçok kişi bu Şeytanın, örümcek ağına benzeyen köhnemiş tuzaklarına düşmeye devam ediyor. Oysa “ankebut”un ağları çok zayıftır. O ağlar gerektiğinde Hira’da olduğu gibi, müşriklerin gözlerini perdeleyebilir.

Şimdi bir “Kushner senaryosu” gündeme geldi. Ya da nam-ı diğer “Dahlan senaryosu”.. 

Kushner gidince şimdi yeni bir senaryo gündemde: Ortadoğuda yeni bir “Şeytan Üçgeni” gerekiyor.

Bu yeni bir plan değil aslında, CENTO, RCD, Bağdat Paktı gibi oluşumlar neyin nesi idi? Türk, Arap, Fars ve Hind Müslümanlarını oyunun içinde olduğu, merkezinde İngiltere ve ABD’nin olduğu bir plan. Yani anlayacağınız “Şark cephesinde yeni bir durum yok”. Biz Kuzeyde Ukrayna pandomimi ile oyalanırken,  güneyimizde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Bizde İsrail’le aradaki buzlar eritilirken Adnan Oktar nasıl gündeme geldi dersiniz? Tam da böyle bir zamanda Suudiler Rus porno film yönetmenini Cidde’ye davet ediyorlar. Bakarsınız yarın Oktar da Hac zamanı Mekke’ye uçmuş!? Olmaz olmaz deme olmaz olmaz. Bu arada başka İslam ülkelerinde de benzer girişimler sözkonusu. Alın size ifritten bir soru: Adnan Oktar bu işin neresinde?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar