Kumar

Bu yazımda öncelikle zenginleri, politikacıları, bürokratları, STK temsilcilerini uyarmak istiyorum. Aslında bu uyarı herkesi ilgilendiriyor. Ama özellikle, öncelikle tepedekileri uyarmak istiyorum, çünkü onların yediği...

Bu yazımda öncelikle zenginleri, politikacıları, bürokratları, STK temsilcilerini uyarmak istiyorum. Aslında bu uyarı herkesi ilgilendiriyor. Ama özellikle, öncelikle tepedekileri uyarmak istiyorum, çünkü onların yediği haltlar bütün topluma sirayet ediyor ve bu işin faturasını bütün bir toplum ödüyor.

Bu konuda şu ayet mealini hep aklımızda tutalım: “İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi helak eder misin Allahım”.

Daha önce yazdım. Kadın, para, koltuk, alkol, uyuşturucu ve kumar. Şimdi bir de bu çıktı.

Aslında bunların hepsi akraba günahlar. Bunlara yaklaşmayacaksınız yoksa hepsi sizi birbiri ile tanıştırır..

Alkol kötülüklerin anasıdır. Haram para saadet getirmez. Bunların hemen hepsi, masum gibi gözüken küçük bir kaçamak ya da merakla başlar. Sonra sizi ele geçirir. Nefsinizin ya da bir adım sonrasında birilerinin esiri olursunuz.

Bunun kadını-erkeği-yaşlısı-genci yok. Yoksulu-zengini de yok. Herkesin kendine göre bir çeşidi var..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar