Kırmızı Kitap’ta yeni bir örgüt tanımı: FETÖ

Yeni bir illegal örgütümüz daha var: FETÖ. Bana kalırsa FETÖ sadece bir illegal örgüt değil. Yeni bir din.. Kadıyanilik gibi, Bahailik gibi, Evrenesoğlu gibi, o adam yeni bir dinden söz ediyor. Kendi de bu dinin yeni nebisi gibi...

Yeni bir illegal örgütümüz daha var: FETÖ.

Bana kalırsa FETÖ sadece bir illegal örgüt değil. Yeni bir din.. Kadıyanilik gibi, Bahailik gibi, Evrenesoğlu gibi, o adam yeni bir dinden söz ediyor. Kendi de bu dinin yeni nebisi gibi sanki..

Bilmem biliyor musunuz, Fetullah Gülen geçen hafta Cuma günü İstanbul’da bir yakınının oğlunun düğünündeydi..

İnanmadınız değil mi, ama onun “cemaati” buna inanıyor. Buna inanan, sadece bu örgütten değil, çevrede o kadar çok farklı dini grublar var ki! Efendi hazretlerinin abdest suyunu içerek şifa bulacağına inanan bir sürü insan dolaşıyor ortalıkta... O Kâbe’yi, tavaf ederken bir bakıyorsunuz, siz onun bedeninin Kâbe’nin etrafında döner görürken o göklere yükselmiş.. Ya da Cebrail’le birlikte dünyanın bir başka yerine gitmişler, tayyi zaman, tayyi mekan olmuşlar.. Bir bakmışsızız Hz. Hamza kılığına, Hızır’ın kisvesine bürünmüş kâinatın bir başka zaman ve mekân boyutunda yolculuğa çıkmış..

O öldükten sonra da dünyayı ziyaret etmeye devam edeceğinin farkında değilsiniz galiba. O ölümsüz artık.. 3’ler, 7’ler, 40’lar dergâhınsa nebilerle, resullerle birlikte, 124.000 alemin idaresinde görev alacak. Yani ondan kurtulamayacaksınız..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar