Kime niyet, kime kısmet..

Paralel yapı ile ilgili hemen her gün yeni bir belgeye, yeni bir bilgiye ulaşılıyor. Daha sırada varlığı bilinip, ulaşılamayan başka bilgi ve belgeler var. Yapı zaten başta İsrail olmak üzere birtakım istihbarat...

Paralel yapı ile ilgili hemen her gün yeni bir belgeye, yeni bir bilgiye ulaşılıyor. Daha sırada varlığı bilinip, ulaşılamayan başka bilgi ve belgeler var.

Yapı zaten başta İsrail olmak üzere birtakım istihbarat örgütlerinin taşeron örgütü. Erdoğan ve AK Parti ile ilgili planları dehşet verici idi. Erdoğan’ı teröre destek vermekle suçlayıp, uluslararası ceza mahkemesine gönderecek ve AK Parti’yi ele geçireceklerdi. Ama olmadı. MİT operasyonu bu işin bir başka bölümü idi.

Mesela, İHH ile ilgili ayrı bir planları vardı. Akıllarınca Mavi Marmara’nın hesabını soracaklardı. O da direkten döndü. Başta Akit olmak üzere mediada da kapsamlı bir temizlik yapacaklardı. Şimdi kendilerine yapılanlardan şikayet ediyorlar ama, esas kendi planları dehşetli idi.

Yeni ortaya çıkan bir dosya var. Bakmayın bugün PKK ve KCK ile kol kola girdiklerine. Düşmanımın düşmanı benim dostumdur anlayışı ile hareket ediyorlar. Yarın fırsat bulsalar yine aynı şekilde davranırlar. Nitekim, “gayeye giden her yol meşrudur”. FETÖ PKK’ya büyük tuzak kurmuş. FETÖ’nün savcıları 17-25 Aralık’tan birkaç ay önce “KCK ANA Davası” diye bir dosya hazırlamışlar. Öyle bir dosya ki, nerede ise bırakın PKK’yı, HDP’lilere selam vereni bile dosyaya dahil etmişler.. Yani o dosyaya göre şu an KCK davasından gözaltına alınan veya tutuklanıp, sonradan serbest kalan herkes tekrar içeri atılacak ve bir daha çıkamayacak şekilde hazırlanmış. Eğer 17-25 Aralık darbe girişimi başarılı olsaydı, FETÖ önünde engel gördüğü herkesi bu defa KCK davasından içeri gömecekti. Şimdi savcılar bu dosyanın ne olduğunu inceliyorlarmış. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar