Kim ne dedi, kim ne yaptı?

Latif Erdoğan’ın Meral Akşener’le ilgili bir iddiası ile başladı tartışma.. Akşener dürüst ve dik duruşu ile tanınan bir politikacı. İlk iddialar kafa karıştırıcı idi. Latif Erdoğan...

Latif Erdoğan’ın Meral Akşener’le ilgili bir iddiası ile başladı tartışma.. Akşener dürüst ve dik duruşu ile tanınan bir politikacı. İlk iddialar kafa karıştırıcı idi. Latif Erdoğan iddiasını revize etti. Kurgulanmış bir kasetten söz etti. Yeşil’in adını verdi, o da iddiaları reddetti.. Şimdi bu tartışma lanetleşmelerle devam ediyor..

Bu tartışmanın sonunda komplo iddiası ile ilgili gerçekler ortaya çıkar mı bilmiyorum.. Ama bu tartışma, şu hali ile bile, bundan sonrası kaset ve dosya operasyonlarının inanılırlık ve ciddiyeti konusunda kamuoyunda derin bir kuşku oluşmasına sebeb oldu.. Onun için de kaset ve dosyalar kimin elinde ise bu iş onların elinde patlayacağa benziyor.. Bu iş geri tepti çünkü.

Tek polemik konusu bu değildi. Bir de Süleyman Soylu’nun, Aydın Doğan ile ilgili bir iddiası vardı. Doğan, Soylu’dan Genel Başkanı olduğu partiyi Abdullatif Şener’e devretmesini istiyordu.

Doğan grubu iddiayı reddetti.. Şimdi Soylu’nun aracıyı açıklaması bekleniyor. Tabii bu iddialar konusunda Şener’in ne diyeceği de merak konusu.. Bu konuda Doğan grubunun açıklamasına Soylu’nun avukatı cevap verdi. Doğan grubunun iddia ettiği mahkûmiyet kararı henüz kesinleşmemiş ve bu konu ile ilgili değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar