Kılıçdaroğlu'nu Kim Durduracak?

Adam freni patlamış kamyon gibi.. Bu adam bir yere toslayacak.. Biri cenaze töreninde Kılıçdaroğlu’nun önüne bir kurşun atmış, onlar daönceki gün bu olayı protesto etmek için, binlerce kişi...

Adam freni patlamış kamyon gibi.. Bu adam bir yere toslayacak..

Biri cenaze töreninde Kılıçdaroğlu’nun önüne bir kurşun atmış, onlar daönceki gün bu olayı protesto etmek için, binlerce kişi ile  Sütlüce›deki AKP il binasını basmaya gidiyor.

Tam CHP’lik, Kılıçdaroğlu’na yakışan da bu..

Kılıçdaroğlu, düzenlediği basın toplantısında olayı şöyle anlattı: “Namaz sonrası bağıran bir kişi, eski Cumhurbaşkanının, Başbakanın, İçişleri Bakanı’nın önünden geçerek bir kurşunu bana atmıştır. Yerden almak istedik, koruma arkadaşlar kâğıda sararak aldı. Biraz sonra bu kurşunu tutanakla polise teslim edeceğiz.” 

Ne olmuş: Biri Kılıçdaroğlu’nun önüne kurşun atmış!

Nerede atmış: Fatih Camii’nde, 

Ne zaman: Cenaze namazı sırasında.

Niçin atmış: Kılıçdaroğlu “Hem şehid cenazesine, hem de terörist cenazesine katıldığı için olsa gerek. Çünkü hem PKK, hem de DHKP-C’lilerin cenazesine katılıyor ve bununla da övünüyor.” Bu da toplumda çifte standart olarak görülüyor.

Nasıl atmış: Cumhurbaşkanının, Başbakanın, İçişleri Bakanı’nın önünden geçerek atmış.

Kim atmış: Kılıçdaroğlu’na kurşun atan 4 kişi gözaltına alınmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar