Her şeyi yeniden düşünmek

Farkında mısınız, bu seçimlerde eski heyecan yok.. İhtiyatlı bir bekleyiş hakim.. İnsanlar biraz da seçim yorgunu.. Bana kalırsa herkes oyunu kime vereceği konusunda kararını vermiş.. AK Parti’ye eleştirisi...

Farkında mısınız, bu seçimlerde eski heyecan yok.. İhtiyatlı bir bekleyiş hakim..

İnsanlar biraz da seçim yorgunu..

Bana kalırsa herkes oyunu kime vereceği konusunda kararını vermiş..

AK Parti’ye eleştirisi olan da, ötekilere bakıp yine AK Parti diyecek.. Barış sürecinin, ekonomik kalkınmanın devam etmesini, Anayasa değişikliğinin bir an önce gerçekleşmesini, Türkiye’nin artık darbelerle, terörle, hak ihlalleri ile anılmasını istemiyor insanlar..

Bir de Suriye, Irak korkusu var. Türkiye’nin oralara benzemesini istemiyorlar.. Yine aynı şekilde bu kardeşlerimize sahip çıkılmasını istiyorlar.. Bu da işin bir başka insani boyutu.

Baksanıza, AK Parti’ye karşı herkes Esed’çi oldu.. Ya Paralelci bunlar ya da Ergenekon’cu..

Meydanlarda bir kaç parti gözükse de, meydanları dolduran kimse yok AK Parti dışında.. Sanırım Mayısın son haftası AK Parti için meydanlarda yeni bir güç gösterisi olacak..

Son günlerde, Diyarbakır’dan, Erzurum’a, Bursa’dan, Ankara’ya, Hatay’a, Malatya’ya, İzmit’e uzanan gezilerim oldu, oluyor, herkes bu Başkanlık sistemini soruyor.. 

Görünen o ki, tartışma sadece Cumhurbaşkanının şahsına kilitlenmiş durumda.. Oysa konunun bir bütün olarak ele alınması gerekiyor.. Bu işin sadece bugünle değil, gelecek vizyonu ile ilgili olduğunun bir çok kişi farkında değil..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar