Hadi yasa çıkarmaya devam                          

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak’ın bugünkü (19.04.2022)''Hadi yasa çıkarmaya devam’’ başlıklı yazısı.

Madem karı koca kavgası için yasa çıkarıyorsunuz, kedi-köpek için yasa çıkarıyorsunuz, diğer canlıları “haşerat” diye aşağılıyorsunuz! 

Civciv horozlar daha makineden çıkar çıkmaz öldürülüyor ve yem yapılıp hemcinslerine yedirilmiyor mu?

Önce hayvanı tanımlayın. Zaten NESNELER ARASI İLETİŞİM’de hayvan da düşünen bir canlıya dönüşüyor. Pepsitlerle öldürülen hayvanlar “zararlı” ise, zarar veren insanı bile cezalandırıyorsanız, yaptığınız iş ne oluyor!

Bir yandan GENDER diye “toplumsal cinsiyet”ten söz ediyorsunuz, “Biyolojik insan neslinin sonunu getirmek”ten söz eden uluslararası sistemle birlikte hareket ediyorsunuz, sonra da kalkıyor, biyolojik cinsiyet üzerinden ahkam kesiyorsunuz. 

Ne yaptığınızın farkında mısınız? “O din ahlak, gelenek, biyolojik cinsiyetinden bağımsız, yönelim, deneyim ve tercih sonucu akışkan ve değişken bir cinsiyet” kimliğinden söz ediyorsunuz, sonra da “kadına şiddet”ten söz ediyor, biyolojik olarak erkek doğan kişiyi potansiyel ve olağan suçlu kabul ediyorsunuz. 

Toplumsal cinsiyet eşitliği dediğiniz şeye de “adalet” dediğiniz şeye de uymuyor bu yaptığınız. Uymuyor, olmuyor! Bu aklı kim veriyorsa, bu tezgahı kim kuruyorsa, ya Rab! Birileri tüm dünyada “Yaratılış” ve Fıtrat’a savaş açtı. Onları ve onların işbirlikçileri konusunda hüküm Senindir!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar