G20 Liderlerine Açık Mektup G20 liderlerine: Gururlanmayın sizden büyük biri var!

Rahman ve Rahim olan, servet ve iktidarı halklar ve ülkeler arasında evirip çeviren, bizi mallarımız, canlarımız, sevdiklerimizle kimi zaman artırarak, kimi zaman eksilterek imtihan eden, kuyudaki Yusuf’u Mısır’a sultan eden...

Rahman ve Rahim olan, servet ve iktidarı halklar ve ülkeler arasında evirip çeviren, bizi mallarımız, canlarımız, sevdiklerimizle kimi zaman artırarak, kimi zaman eksilterek imtihan eden, kuyudaki Yusuf’u Mısır’a sultan eden Allah’a hamd olsun..

Hiç kimse dünyada olup bitenleri görmezden, duymazdan, bilmezden gelme hakkına sahip degildir. Hiç kimse dünyada olup bitenleri görmezden, duymazdan, bilmezden gelme hakkına sahip değildir. Aslolan haksızlık kimden gelirse gelsin, kime yönelik olursa olsun, mazlumdan yana zalime karşı olmak zorundayız. Bir kavime olan düşmanlığımızın dahi, bizi onlar hakkında adaletsizliğe sevk etmemesi gerek.

Doğduğumuz ana-babayı, toprağı, zamanı, derimizin rengini, cinsiyetimizi biz kendimiz seçmedik. İnsanlar bundan dolayı üstün ya da geri olamaz. Herkesin dini kendinedir. Bütün insanların malları, canları, namusları, akıl ve inanç, nesil emniyetleri güvende olacaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar