Fuat Avni’den şarlatanlık

O her şeyi biliyor ya, eee, MOSSAD da, CIA de, MI5 de paralelin olunca. Onlar bilmeyecek de kim bilecek.. Hem zaten bilmese de uyduruyor.. Hani iki âmâ dolma yiyormuş, biri ötekine “Bakıyorum çift çift...

O her şeyi biliyor ya, eee, MOSSAD da, CIA de, MI5 de paralelin olunca. Onlar bilmeyecek de kim bilecek..

Hem zaten bilmese de uyduruyor..

Hani iki âmâ dolma yiyormuş, biri ötekine “Bakıyorum çift çift götürüyorsun” demiş. Beriki de ona “Hayırdır yoksa sen de mi?” demiş.

Paralel Yapı bilişim konusunda usta. Her yerde adamları var. Daha önce sınav yolsuzluklarını onlar yapmıyor mu idi? Hem memur alım, hem üniversiteye giriş sınavlarında da bunu yapıyorlardı.. Dershanelerindeki başarı derecelerinin arkasındaki derin gerçek bu şekilde ortaya çıkmıştı. Seçimlere ilişkin bu iddiaları bilgiden değil, “Biz olsak böyle yapardık, o zaman onlar da bunu yapabilir” diye düşünüyor olsalar gerek. Basit psikolojik harp taktikleri bunlar. Şaibe oluşturma teknikleri.. Bunlar bilinen şeyler.. Paralel yapı için bunlar hep yapageldikleri ve en iyi bildikleri konular. 

Bir kısım internet siteleri bu manipülasyon haberini “Fuat Avni’den şoke eden iddia” diye verdi. Buna benzer iddialar geçen seçimde de vardı. Sonuçlar böyle çıkınca seslerini kıstılar. HDP oy gaspı yapmıştı. Bazı sandıklarda seçmen sayısının tamamı, eksiksiz ve iptalsiz, sandık başında memur, AK Parti temsilcisi, CHP temsilcisi olmasına rağmen HDP’ye çıkmıştı. Tabi bu konuda malum çevrelerden ses yok.. İddia şöyle: 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar