Eren Erdem’i kim “gaz”a getirdi!

Eren Erdem CHP’nin, acar, Paralel, İrancı olduğu söylenen “yeni dönem dindarları”ndan. Milletvekili. Türkiye’yi Rus televizyonunda Suriye’nin kullandığı Sarin gazı konusunda suçlayan, Türkiye ile...

Eren Erdem CHP’nin, acar, Paralel, İrancı olduğu söylenen “yeni dönem dindarları”ndan. Milletvekili. Türkiye’yi Rus televizyonunda Suriye’nin kullandığı Sarin gazı konusunda suçlayan, Türkiye ile İran’ın karşı karşıya kalması durumunda Suriye’nin yanında yer alacağını söyleyen bir garip ulusalcı.

Sahi böyle birini kim, niçin ve nasıl CHP’nin başına sardı.

CHP’de herkes Eren Erdem’i savunmuyor. Türkiye’yi Rus medyasına şikayet eden CHP’li vekil Eren Erdem’e sert tepki gösterenler de var. CHP eski milletvekili Berhan Şimşek, Erdem’in skandal açıklaması ile ilgili olarak CHP eski milletvekili, aktör Berhan Şimşek, Yeni Yüzyıl’dan Esra Elönü’nün sorularını cevapladı, CHP’li vekil Eren Erdem’in vatana ihanet niteliğindeki sözlerine sert tepki gösterdi.

Akşam gazetesi yazarı Murat Kelkitlioğlu geçen günkü yazısında, CHP Milletvekili Eren Erdem’e kaçmaması uyarısında bulundu. Ve “Paralel örgütün maşası olacaksın, Ortadoğu istihbaratına çalıştığın iddianamelere girecek, Rus televizyonlarına Türkiye’nin DAEŞ’e sarin gazı sattığını söyleyeceksin ve hâlâ kalkıp ‘İspat etsinler istifa ederim’ diyeceksin” dedi.

“Eğer İran-Türkiye karşı karşıya gelirse, Türkiye’ye karşı, İran safında olurum! İran düşerse, bütün doğu düşer!” diyen kim? Erdem hem Türkiye’nin, hem CHP’nin, hem Paralelin başına bela.. Ailesinin başına da, kendi başına da bela.. Daha ilk günden her şeyi yüzüne gözüne bulaştırdı. Haddinden fazla şiddet gayedeki hikmeti kaybetti. Keskin sirke küpüne zarar verdi.

Bu konuyu, bu konularda bilgisi olduğunu düşündüğüm eski bir istihbaratçıya sordum. İlginç şeyler anlattı. Aldığım notu sizlerle paylaşma gereği duydum.

Eren Erdem’in anlattığı bu sarin gazı hikayesi ile Suriyeli muhaliflerin Guta’da kullandığını öne sürdüğü sarin gazı hikayesi birbirinden farklı olaylar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar