DAEŞ’ten petrol alan kim?

Tam anlamı ile, Putin şecaat arzedeyim derken sirkatin söyledi. DAEŞ konusunda suçüstü oldu. Hem Türkmenleri vuruyor, hem angajman kurallarını bile bile sınır ihlali yapıyor, daha sonra da gidip PYD’ye silah desteği...

Tam anlamı ile, Putin şecaat arzedeyim derken sirkatin söyledi. DAEŞ konusunda suçüstü oldu. Hem Türkmenleri vuruyor, hem angajman kurallarını bile bile sınır ihlali yapıyor, daha sonra da gidip PYD’ye silah desteği sağlıyor.

Rusların 3 kanaldan DAEŞ üzerinden petrol aldığı ortaya çıktı. Esed ve 2 Rus..

Bu iş biraz Bahçeli’nin Meral Akşener’i Paralel yapıyla ilişkilendirmesine benziyor. Öyle idi ise ve bunu biliyor idi isen daha önce bu hatun kişiyi niye belli görevlere getirdin. Ya da madem Paralele karşı idin, Ekmel İhsanoğlu’na Cumhurbaşkanlığı için niye destek verdin, onu kadrona aldın, Meclis başkanı yapmak istedin. Adama sormazlar mı, bu ne perhiz ve bu ne lahana turşusu diye. Putin’in DAEŞ ile Türkiye’yi irtibatlandırma çabaları da buna döndü. Türkiye’yi suçlamak isterken, Paralelin ipine tutundu ve sonuçta kendi kazdığı kuyuya düştü.

Paralelciler ve İsrail bir yalan uydurdu ve sonra bu yalana kendileri de inandılar, şimdi başkalarını inandırmaya çalışıyorlar.. Öfkesi aklından büyük adamların gelip takılıp düşecekleri çukur burası. Putin bu işte karizmayı, kendi içinde ve dışında fena çizdirdi.. Herkes her haltı yiyor, ama birileri faturayı Türkiye’ye kesmek istiyor. Kendi gözlerindeki merteği görmüyorlar, bizim gözümüzde çöp arıyorlar..

Putin, Paralelin elinde patlayan bir komplodan medet umar duruma düştü. Başkalarının daha önce defalarca çiğnediği bir sakızı çiğniyor.. Kendi yaptıklarını gizlemek için, en iyi müdafaa taarruzdur mantığı ile hareket ediyor..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar