Çile ve cennet! Ya da..

İslam karşıtları gelince; biz dinimize sahip çıkıyor; haksızlıklara, karşı direniyor ve cenneti hak ediyoruz. Ama bizimkiler gelince; para, makam, keyf, refah peşinde koşmaya başlıyor; birbirimize...

İslam karşıtları gelince; biz dinimize sahip çıkıyor; haksızlıklara, karşı direniyor ve cenneti hak ediyoruz. Ama bizimkiler gelince; para, makam, keyf, refah peşinde koşmaya başlıyor; birbirimize düşüyoruz; dünya metaı için cehennemi hak ediyoruz.

Peki siz hangisini istersiniz?.

Öbür dünyaya gidip de cehenneme atılınca, insanlar dünyaya geri dönüşün yolu olup olmadığını sorarlar. Daha önce “Galu Bela” zamanında söz verdikleri gibi yine sözler verirler, ama dünya hayatını görünce yine verdikleri sözleri unuturlar, aynı sapkınlıklarına devam ederler. “Elestü bezmi”nde verdiğimiz sözü ne çabuk unuttuk. Şimdi yeniden vahiyle yüzleşme zamanıdır!

Ağzımızın tadını kaçıran ölümü sıkça analım”.. Zor bir zamandan geçiyoruz. Allah gönlünüzü ferahlatsın. Sabır ve güç versin. Allah, onun rızasına tabi olanları korusun. Cahillik etmeyelim ve zalimlerden olmayalım ki, O’nun gazabından emin olalım. 

Ayet bu konuda şöyle diyor: “Onların, ateşin...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar