Bu paralel yapıyı netmeli!

Bu son olay, tutukevinden yargı yolu ile adam kaçırma eylemi, örgütün ruh hali ve ne yapabileceği hakkında aslında önemli bir örnek.. Olayı biliyorsunuz, yetkisi olmadığı halde, dosyayı incelemeden...

Bu son olay, tutukevinden yargı yolu ile adam kaçırma eylemi, örgütün ruh hali ve ne yapabileceği hakkında aslında önemli bir örnek.. Olayı biliyorsunuz, yetkisi olmadığı halde, dosyayı incelemeden Pensilvanya’dan gelen talimat üzere, tutukluları serbest bırakıyor. Akıl kirada.. İpnozla yönetilen bir biyonik robot gibi.. Aynı ruh hali ile bu insanlar bir terminatöre de dönüştürülebilirler.. Mankurtlaştırabilirler birtakım insanları.. Tehlikenin farkında mısınız(!).

Akılsızca ve çılgınca bir şeyler yapıyorlar..

Bu işi yapan adamı yakalayıp, yargılayıp cezalandırmak yetmiyor. Bunların ruh halini anlamak açısından bu örnek ciddi bir şekilde incelenmelidir..

Bunun hakimi böyle ise, öğretmeni, işadamı, polisi, mühendisi ne yapmaz ki..

Cemaati böyleyse bir de imamını düşünün..

Bu olayın tek faydası var, bu tür “şok” olaylar karşısında akıl sahibi birileri bir şok yaşayarak, “ben ne yapıyorum, bu gidiş nereye” sorusunu sorabilir ve kendine çekidüzen verebilir..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar