Bommm!

Beklenen oldu. Bu kez canlı bomba Sultanahmet’te idi. Turistleri hedef seçti. Aslında asıl hedef Türkiye. Birileri Türkiye’yi cezalandırmak istiyor.. Turistler niçin hedef seçilmiş olabilir? Turistlere saldırı...

Beklenen oldu. Bu kez canlı bomba Sultanahmet’te idi. Turistleri hedef seçti. Aslında asıl hedef Türkiye. Birileri Türkiye’yi cezalandırmak istiyor.. Turistler niçin hedef seçilmiş olabilir? Turistlere saldırı bütün dünyada bu saldırının haber olmasını sağlayacaktır. Sizin ne yaptığınız kadar, başkaları bu işten ne anlayacak? Türkiye’ye daha az turist gelecek. Para ürkektir. Para girişi azalabilir. Terör, toplumda korku, panik, yılgınlık sebebidir. Zaten terörün gayesi budur.

Geçen gün basında “Emniyet 44 Kişilik Canlı Bomba Listesi ile Uyardı” diye bir haber çıkmıştı. Haberin detayında “İstihbarat birimleri, bombalı eylem hazırlığında olduğu belirtilen 4 IŞİD üyesi ve 40 MLKP üyesi konusunda Türkiye’nin tüm il ve ilçe emniyet müdürlüklerini uyardı” açıklaması vardı.

Peki, emniyetin teşkilata uyarısını basına sızdıran kim. Habere göre “Suriye’den Türkiye’ye sahte kimliklerle girdiği belirtilen IŞİD üyesi 4 kişinin, bombalı bir eylem hazırlığında olduğu belirtildi. Sahte kimlik kullandığı belirtilen teröristlerin fotoğrafları ve kimlik bilgileri de paylaşıldı”. Sözkonusu haberde teröristlerin isim ve resimleri de yayınlandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar