Birileri boş durmuyor!

Daha önce AK Parti ve HDP binalarına saldırılmıştı, son olarak MHP seçim irtibat bürosuna saldırdılar.. Seçime kadar bu saldırılar devam edecek gibi gözüküyor.. Birileri büyük şehirlerde...

Daha önce AK Parti ve HDP binalarına saldırılmıştı, son olarak MHP seçim irtibat bürosuna saldırdılar..

Seçime kadar bu saldırılar devam edecek gibi gözüküyor..

Birileri büyük şehirlerde halkı sokağa çekmeye çalışıyor, üniversiteleri karıştırmak istiyor ama halk bu tür kışkırtmalara itibar etmiyor..

Tetikçinin kim olduğu ya da hedefi çok da önemli değil onun için. Ses getirsin, toplumda, korku, panik havası oluştursun yeter..

Bu kirli oyunun arkasında kimler var, yerli ve yabancı sponsorları kimler, üç aşağı-beş yukarı bunlar belli. Bunların mediadaki, piyasadaki, siyaset dünyasındaki destekçileri de belli..

Halkın bu kışkırtmalara kapılmaması önemli. Bir o kadar önemli olan da, istihbarat faaliyetlerindeki başarı ve sonuçta eylem gerçekleşse bile yapanın yanına kâr kalmaması..

Siyasiler de, artık şunu görüyorlar, keskin sirke küpüne zarar veriyor..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar